11/11/14

Els quioscos de Barcelona i província oferiran wi-fi gratis

Més de 200 quioscos de Barcelona oferiran wi-fi gratis als ciutadans i turistes gràcies a un acord al qual han arribat l'Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província (APVPBP) i la companyia Gowex. El servei s'estrenarà coincidint amb la celebració del Mobile World Congress, el dilluns 24 de febrer.


Els ciutadans només hauran d'acostar-se als quioscos participants (la iniciativa comença amb 14, però ben aviat seran 70 i s'espera arribar a 200 punts en venda en pocs mesos) i connectar-se a la xarxa FREEWifiGOWEX. També podran connectar-se a la wi-fi des de l'aplicació d'aquesta companyia experta en aquesta connexió.

Els usuaris podran connectar-se les 24 hores del dia, sense límits de temps, a una velocitat de descàrrega de 512 kb per segon. Existeix una opció premium per a aquells clients que vulguin navegar més ràpid.

Barcelona se suma així a un projecte que funciona des de fa temps en altres ciutats espanyoles com Madrid, Granada, Sevilla o Bilbao.

"Es tracta d'oferir un servei a la ciutat i als ciutadans i col·laborar en el desenvolupament de Barcelona com a Smart City puntera a nivell internacional", ha apuntat la presidenta de l'APVPBP, Cristina Anés.


Gowex ofereix connexió wi-fi gratuïta en més de 80 ciutats, entre elles París, San Francisco o Nova York.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada