2/12/13

Auto Retro Barcelona: Tres dècades amb el vehicle històric i tot el seu entorn



30 anys: Un clàssic que es manté jove
Era 1984 quan Fermín Sulé Luengo va inaugurar, en el marc del palau núm. 7 de Fira de Barcelona, la primera edició d’ Auto Retro Barcelona, ocupant només la meitat d’aquest recinte. Era un inici modest que tres dècades més tard s’ha convertit en el primer saló internacional espanyol dedicat a l’automòbil, la motocicleta, l’aviació, la nàutica clàssica i tot el seu ampli entorn, el primer al nostre país però també el més destacat de la Mediterrània. 30 anys de vida que donen per a molt però que per voluntat del seu creador i president és una baula més d’un certamen que funciona bé i té molt futur per endavant.




Auto Retro Barcelona també és una excel·lent plataforma per la compra-venda de vehicles, peces, recanvis, automobilia i tot el que envolta al món de l’automòbil i la motocicleta clàssica.
La fira estarà oberta els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre en horari de 10 a 20 hores. El preu de l’entrada es manté com en els últims anys en 15 euros, de 5 euros per a nens de 8 a 14 anys acompanyats i gratis per als menors d’aquesta edat acompanyats d’un adult. Els posseïdors d’una entrada podran visitar amb la mateixa el Saló Ocasió i fins al 31 de gener de 2014 el Museu de la Moto de Barcelona.
Auto Retro Barcelona celebra el seu 30 aniversari de la manera que el seu creador desitja: organitzar la millor edició convocada fins avui. Aquests són els principals punts a destacar de la mostra:
  1. -         75 aniversari de Volkswagen i 30 del Club d’Amics del Volkswagen de Catalunya.
  2. -          60 anys del SEAT 1400; 50 anys del SEAT 1500; 40 anys del SEAT 132.
  3. -          60 anys del Biscúter.
  4. -          VI Premi Antic Car Club de Catalunya a Joan Villadelprat.
  5. -          Sagalés, AutoCorb, Soler i Sauret, ARCA i Palau Cars: ‘Autocars i camions       d’època.
  6. -          90 anys de l’Autòdrom de Terramar.
  7. -          El RACC presenta cotxes centenaris: David i Elizalde.
  8. -          ‘American Day’. Concentració de vehicles americans.
  9. -          Auto Retro Barcelona presenta “Joies al descobert”.
  10. -          L’art en forma de pintura, il·lustracions i maquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada